NEW NEW

Neuleohjeet

Neuleohjeet

Arteenin verkkokaupasta löydät Sari Ojalehdon ja muiden neulesuunnittelijoiden luomia neulemalleja. Näillä malleilla... 

 • Arteeni Designs

  The knitting and crochet patterns draw their inspiration from Finnish nature, wonderful people and the soft touch of natural fibers. Take a look at the designs and find your favorites!
  TO THE WEB STORE 
 • Kalevala CAL

  Kalevala CAL instructions
  KALEVALA CAL 
 • Blog and the news

  Read Arteeni's blog posts and news. Enter the world of Sari Ojalehto. Be the first to know about new things. Also, be sure to subscribe to the newsletter!
  TO THE BLOG 
1 of 3

Find more below!

Sari Ojalehto

Viittä vaille käsityömestari, pitkän linjan neule- ja virkkausharrastaja, toinen Kalevala CAL luojista, Elämä on runo peiton suunnittelija, neulemuotoilija ja ties mitä vielä! Lue lisää Sarista ja Arteenista täältä!

Contact information

Olen suunnitellut neule- ja virkkausmalleja lehtiin, lankakaupoille ja vetänyt isompiakin projekteja, kuten Kalevala CAL ja Elämä on runo KAL. Olen vetänyt kursseja ja pitänyt puheita...

Olisko sulla jotain kivaa mielessä? Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan eteenpäin!

Prinsessoja!

Hattaraprinsessasta tuli heti koko neulekansan suosikki yhteisneulonnan myötä! Ohje on nyt kokonaan saatavilla jolloin neuleilosta saa nauttia pysähtymättä!

Miltä kuulostaisi Jäätelöprinsessa ja Vaahtokarkkiprinsessa? Imelältä ja suloiselta tietenkin, joten kannattaa jäädä kuulolle. Nää tulee vielä!!

Elämä on runo KAL

Elämä on runo KAL on suunnittelemani kirjoneulepeitto Novitan 90-vuotiaan Novitan kunniaksi. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Lue lisää täältä ja ihastu!

Kalevala CAL

Kaikkien rakastama Kalevala CAL, lahja 100-vuotiaalle Suomelle, on saatavilla Arteenin sivuston kautta. Valitettavasti sivujen päivitys vanhasta blogista uuteen on ollut tuskaisen hidasta, joten osa on siellä ja osa täällä - anteeksi. Pidä huoli että lähdet aina etsimään uutta osaa Arteenin sivuilta (vanhan wix -sivuston linkit eivät toimi). Koontisivun löydät CAL/KAL osiosta tai suoraan täältä.

Sophies Universe in Finnish

Löydät Dedri Uysin suunnitteleman Sophies Universen suomennettuna täältä Arteenin sivuilta CAL/KAL linkin takaa tai suoraan klikkaamalla tästä.

Blogi

Luettavaa viihteeksi, inspiraatioksi, oppimiseksi... Tsekkaa itse sivun yläeunasta tai suoraan tästä!

Verkkokauppa

Sari Ojalehdon neule- ja virkkausmallien lisäksi mm. Johannavauknits islantilaisneuleohjeita!

Tutustu ja innostu!

1 of 4