Shipping policy

Tuotteiden ostaminen ja maksaminen

Tuotteet valitaan verkkokaupasta ja maksetaan joko Paytrailin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla, joihin kuuluu kaikki yleisimmät maksutavat, tai Paypalin kautta. 

Toimitusaika

Pelkät digitaaliset tuotteet (PDF ohjeet) ovat saatavilla yleensä heti maksutapahtuman jälkeen tai viimeistään tunnin sisällä maksutapahtumasta. Asiakkaan antamaan sähköpostiin toimitetaan automaattisesti latauslinkki, mistä sähköisen materiaalin voi ladata heti tai myöhemmin. Jos digitaaliseen tuotteeseen tulee korjauksia, lähetetään Arteenin verkkokaupasta automaattisesti sähköposti ja latauslinkki korjattuun versioon. 

Printti + PDF (eli valmiiksi printattu ohje ja PDF ohje): Tilaus käsitellään Arteenin verkkokaupassa yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa, jolloin myös PDF-ohjeen latauslinkki lähetetään sähköpostitse. 

Muu postitettava materiaali: Tilaukset käsitellään Arteenin verkkokaupassa yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa. 

Tilauksesta valmistettavissa tuotteissa toimitusaika vaihtelee sopimuksen mukaan. 

Postitse toimitettavissa tuotteissa menee Arteenin tilauksen käsittelyn lisäksi postin jakeluun heidän määrittämänsä aika, mikä riippuu hiukan jakelutavasta. 

Toimitus ja toimitusmaksut

Digitaalisten materiaalien toimituksesta ei tule toimitusmaksua.

Postitse toimitettavien materiaalien toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tuotteista riippuen tarjolla voi olla kirjeposti tai paketti, joista vain pakettia pystyy seuraamaan lähetystunnuksen perusteella. Kirjepostiin on lisäksi saatavilla kotimaan jakeluun erillinen Plus-merkki, jonka perusteella näkee kun kirje on jaeltu. 

Printtiohjeita voi tilata kotimaan lähetyksiin edullisimmalla kirjepostimaksulla rajattoman määrän, muut materiaalit ja ulkomaiden toimitukset määräytyvät lähetyksen painon perusteella.

Voit tarkistaa tuotteen toimituskulut viemällä tuotteet ostoskoriin ja etenemällä tilauksen kanssa toimituskuluihin saakka.

Toimitusongelmat ja vialliset tuotteet

Jos tuotteet eivät tule perille odotetussa ajassa, katoavat toimituksen aikana tai saapuvat perille viallisena, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteyttä Arteenin asiakaspalveluun info (at) arteeni.fi. Huomautukset virheellisestä tai viallisesta toimituksesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä vastaanottamisesta. Jos paketti on vahingoittunut postissa, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteys postitoimistoon.