Kuulakka - neuleponcho

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Uuden neule- ja virkkuuvuoden kunniaksi kaksi ihanaa asiaa juuri sinulle! Ensinnäkin uusi briossiponcho-ohje Kuulakka on juuri julkaistu! Löydät sen Ravelry-kaupastani tai verkkokaupastani Se on ihana ja monikäyttöinen vaate, jossa on ripaus ponchoa ja kauluria, lisäksi voit nostaa kauluksen tuubihuivin tavoin hupuksi päähäsi - ihan ehdoton joka paikan asuste. Se suojaa sinut korvia myöden kylmältä ja sellaisenaan se koristelee asun kuin asun sopimaan mihin tahansa tilaisuuteen.

Ohjeessa on kirjallisen ohjeen lisäksi selkeä kaavio. HUOM! Ohjeen lisäksi tarvittavat tekniikat ovat italialainen silmukoiden luominen kahdella värillä (two color Italian cast on tai muu joustava kahden värin aloitus) ja silmukoiden päättely italialaisella tekniikalla neulalla (Italian bind off for brioche knitting). Löydät tekniikoiden ohjeita netistä ja kirjallisuudesta.

Malliponchoon on käytetty Madelinetosh Tosh Merino Light lankaa (100 g / 384 m) noin yksi vyyhti vaaleanvihreää ja yksi vyyhti petrolin väristä lankaa ja 3,5 mm pyöröpuikoja. Valmiin vaatteen mitat kauluriosan leveys n. 30 cm ja korkeus 40 cm, kokonaiskorkeus noin 75 cm ja helman leveys n. 80 cm. Missä väreissä sinä tekisit tämän ihanan vaatteen?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.