Arteenin uusi sivusto ja verkkokauppa

In English

 

Tervetuloa Arteenin uudistuneelle nettisivuille! Olen ihan innoissani kun saan uuden ilmeen ja kaiken kivan uuteen järjestykseen ja erityisesti oman verkkokaupan! Jatkossa ohjeet ovat siis saatavilla niillekin, joille Ravelry on vieras paikka. Muusta materiaalista ja videoista puhumattakaan, joita ei voi Ravelryn kautta edes jakaa. Valtavasti tervetuloa shoppailemaan ja viihtymään!

 


Vanhan sisällön tuominen tänne uusille sivuille kestää hetken, mutta kaikki on kyllä tallessa. Jos et löydä etsimääsi täältä, niin kannattaa katsoa vanhalta sivustolta. Aikaisemmat linkit eivät toimi, mutta sivustorakenne on ennallaan. Kiitos sinulle kärsivällisyydestä, se kannattaa sillä uusista sivuista tulee entistä selkeämmät, nopeammat ja toimivammat. 

Samalla kun viimeistelen uusia sivuja kuntoon, työstän myös kokonaan uutta sisältöä. Ja tässä sinä voit auttaa. Olisitko ystävällinen ja vastaisit yhteen tai kahteen lyhyeen kysymykseen ja kertoisit missä voisin olla avuksi. Kyselyyn pääset tästä linkistä. 

Julkaisen jatkossa myös lähes viikottaisen kirjeen, jossa jaan tietotaitoa, uutisia, osaamista, ideoita, uusia malleja ja lisäkaneettina myös elämän arvoa ja hyvinvointia lisääviä ajatuksia. Tämä siksi, että niin sinun kuin jokaisen hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää. Kannattaa siis liittyä lähes viikottaisen kirjeen tilaajalistalle!

Näillä puheilla, lämpimästi tervetuloa uudistuneille sivuille ja kiiitos, että maltat odottaa että saan siirrettyä tänne kaiken tärkeän!

Vastaa kyselyyn tästä!Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.