Inspiraatio

Neulesuunnittelija Sari Ojalehto 

Arteenin päähahmo on Sari Ojalehto (ex Åström). Sari on aina rakastanut kaikenlaisia käsitöitä, erityisesti lankakäsitöitä. . 

"Niin kauan kuin muistan, olen neulonut tai virkannut - kiitos ihanalle mummulleni". Tältä sivulta voit lukea hiukan lisää minusta ja Arteenista. Voit myös tilata uutiskirjeeni tai ottaa suoraan yhteyttä. 

 

Esimerkkejä loputtomista inspiraation lähteet

Materiaalit

Erilaiset materiaalit ovat minulle todella tärkeitä. Haluan tuntea materiaalin tuntuman käsilläni. Tai poskellani. Luonnonkuidut, kuten erilaiset villat, pellava ja silkki, ovat lähellä sydäntäni. Minä tunnustelen lankoja, jopa haistelen niitä. Tutustun lankaan uteliaisuudella ja selvitän millaiseksi malliksi kukin lanka haluaa muotoutua. Materiaalit ovat suunnitteluni perusta. Pidän lämpimistä ja murretuista sävyistä, mutta opettelen nauttimaan myös itselleni uusista väreistä

 Materiaalit

Luonto

Suomessa on uskomattoman kaunis luonto. Metsässä kasvaa mäntyjä ja muita havupuita. Melkein jokaisella pihalla seisoo koivu, jonka hohtavan valkoinen runko välkehtii aamunkajossa. Tuhansia  ja taas tuhansia järviä ja lampia yhdistävät koskemattomissa metsissä polveilevat joet ja purot. Luonnossa voit tavata myös villielämiä kun maltat liikkua hiljaa. Puhdas luonto ja raikas ilma takaavat puhtaan ja terveellisen marja- ja sienisadon. Tilaa riittää jokaiselle. Hengitän luontoa ja luonnon energiaa jokaisella solullani - luonnon läheisyys antaa malleilleni sielun. 

Nature - luonto

 

Ihmiset

Perheeni ja ystäväni ovat minulle tärkeitä, enemmänkin kuin tärkeitä! Ihmiset tuovat elämääni loputonta iloa ja syvyyttä. Olen etuoikeutettu rakastavilla ihmisillä ympärilläni. Ihmiset tuovat malleihini väriä ja elävyyttä, sekä persoonallisen vivahteen.

People and friends

Sinä

Minulle on myös hyvin inspiroivaa tietää, että Sinä pidät malleistani ja nautit niiden tekemisestä. Sinä ja sinun ilosi ja onnellisuutesi merkitsee minulle paljon, olit sitten kaukana tai lähellä, nuori tai vanha, tuttu tai joku jota en ole vielä tavannut. Kuka tahansa oletkin, on minusta ihanaa, etttä Arteenin mallit ruokkivat sinun tekemisen iloa ja luovuuttasi. 

Käsityöterkuin

Sari

PS. Pysyt parhaiten kuulolla tilaamalla uutiskirjeen sivun alareunasta tai seuraamalla Sosiaalisessa mediassa (Insta, Face, Pinterest).